Medlems-, tävlingsavgifter och licensavgifter

För att delta i klubbens verksamheter måste man vara medlem i klubben. Nya barn/medlemmar får dock prova att träna 3 ggr innan avgift måste erläggas.

Det finns tre olika avgifter, medlemsavgift, tävlingsavgift och licensavgift.

Medlemsavgiften för aktiva brottare i vår förening är 500 kr per termin (1000 kr/år). Dettta är ett så kallat familjemedlemskap och är oberoende av hur många som är aktiva i familjen.Som familj räknas de som är folkbokförda på samma adress.

Personer som inte tränar men ändå vill vara medlem kan vara stödmedlem, detta medlemskap är personligt och avgiften är 300 kr per år.

De brottare som deltar i tävlingsverksamheten betalar en tävlingsavgift. För knattar / Flickor Yngre (tom. 11 år) är den 200 kr/termin. För övriga 350 kr /termin. Tävlingsavgiften används till startavgifter och reseresättning för ledare och tränare.

Tävlande brottare behöver även licens för att få delta i tävlingar. Licensen utfärdas av Svenska Brottningsförbundet och det är även de som tar ut avgift för licensen. Den betalas av brottaren men ansökan sker genom genom klubben.

A-licens, 15 år och äldre kostar 600 kr per år.

B-licens yngre än 15 år kostar 200 kr per år.

Licensen gäller tom sista december för det år den löses. Mer info se brottningsförbundets hemsida, www.swedewrestling.se

Kontakta din tränare eller Stefan Enerud för att ansöka om licens.

För att bli medlem ska du skicka ett mail med namn, personnummer (10 siffror), adress, e-post, och telefonnummer mailas till This is a mailto link. Det går även bra att fylla i dessa uppgifter på de blanketter som finns i klubblokalen. Därefter betalas medlemsavgift till klubben bankgiro.  Medlems och tävlingsavgift kan betalas per termin eller per år.

Inbetalningar görs på Bankgiro nr. 5650-8815.

Vid inbetalning var vänlig och ange för-, efternamn samt personnummer i meddelanderutan oavsett om betalning sker via nätet, bank eller motsvarande.

Välkommen som medlem önskar

Uppdaterad: 2017-01-15 10:23