Nyheter från SF

Senast hon stod på en internationell tävlingsmatta var i OS i Rio 2016. Nu till helgen kommer äntligen comebacken för Sofia Mattsson då hon ställer upp i Spaniens Grand Prix i Madrid.

Anmälan Veteran-VM

(2018-07-11 14:41)
5-7 oktober är det dags för Veteran-VM i ryska Perm. Veteranernas Team Leader Ulf Andersson har nu gått ut med all info som behövs för att kunna deltaga på Vetran-VM. Läs igenom och skicka in er anmälan senast den 31 juli.

Träningsläger Vinslöv 19-22 juli

Uppdatering Ungdoms-VM

(2018-07-06 14:56)

Nulägesrapport utbildning

(2018-07-06 14:30)
Som många av er vet så håller Svenska Brottningsförbundet (SBF) på med en översyn av dagens utbildningar och utbildningsstruktur.

Nedanstående trupp kallas;

Ungdoms-VM i Zagreb

(2018-07-03 13:01)
Världsmästerskapen för ungdomar är full gång i Kroatiska huvudstaden Zagreb. Dock träder Sverige först in i VM imorgon (onsdag).

Svenska Brottningsförbundet, Folksam och Riksidrottsförbundet bjuder in till en inkluderingsdag lördagen 8 september i Stockholm. Dagen kommer att bestå av teoripass och workshops som Sofia B Karlsson på Riksidrottsförbundet leder.

LOK-stöd kan sökas av varje idrottsförening, ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör RF och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7-25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.

Nedanstående trupp kallas;

E-post: kontakt@domnarvetsbk.se