Nyheter från SF - Domnarvets BK - Brottning - IdrottOnline Klubb

Nyheter från SF

Svenska Brottningsförbundet har i drygt ett år tittat på att förändra tävlingsstrukturen, framförallt för de yngre brottarna. Vi har kommit en bra bit på väg och vi ska nu genomföra några tester på några tävlingar I början av höstsäsongen 2018.

Svenska Brottningsförbundet, Folksam och Riksidrottsförbundet bjuder in till en inkluderingsdag lördagen 8 september i Stockholm. Dagen kommer att bestå av teoripass och workshops som Sofia B Karlsson på Riksidrottsförbundet leder.

Sverige skickade två brottare på herrsidan i fristil till JEM i Rom för ett par veckor sedan. Läs förbundskapten Murray Shores rapport från tävlingen.

Fristilslandslaget för herrar skickade två brottare till Madrid och Spaniens GP. Här kommer rapporten från tävlingen.

Sverige åkte till Europamästerskapen för Juniorer i italienska huvudstaden Rom med fem brottare i den grekisk romerska stilen. Här kommer rapporten från tävlingen.

amtruppen och damernas U23-trupp deltog på den internationella stortävlingen Spaniens GP. Här kommer förbundskaptenernas rapport.

Nedanstående trupp kallas;

Rapport UVM 5-9/7- 2018

(2018-08-02 20:33)
Resan för laget gick bra och vi reste ner till Zagreb 1 1/2 dag före för att acklimatisera killarna och samtidigt heja fram de svenska tjejerna som tävlade dagarna före.

Junior-EM i Rom

(2018-07-30 09:57)
Imorgon startar JEM i den italienska huvudstaden Rom. Tvälingen startar med herrarnas Grekisk-romerska stil. Först ut i den svenska truppen är Albin Olofsson och Jacob Logård.

SISTA ANMÄLNINGSDAG 1/8.

Nedanstående trupp kallas;