Nyheter från SF

En videointervju med Johanna Mattsson.

Tysklands GP inställt

(2018-04-12 14:26)
Arrangören av Tysklands GP har meddelat att de tyvärr måste ställa in tävlingen i år, med anledning av att UWW ändrat datum för ungdoms EM som nu är lagt samma vecka som Tysklands GP skulle arrangerats.

Damernas EM-trupp

(2018-04-10 08:18)

Nedanstående trupp kallas;

Brottningsforum 2018 närmar sig med stormsteg. Nedan hittar ni schemat för dagen via länken. Där kan ni även läsa en kortare beskrivning om vad de olika seminariepassen kommer att handla om.

I Lördags befann sig herrlandslaget i Tallin, Estland för tävling. Tävlingen Kristjan Palusalu Memorial var en av de tävlingar som kommer vara grundande för uttagningarna till EM och U23-EM i år.

Nedanstående trupp kallas;

Ungdomslandslaget i grek tävlade under påsken i Victory Cup, Turkiet. Här under kommer ett par rader från förbundskapten Janne Öhlen.

Ungdoms-EM flyttat!

(2018-04-03 18:08)
Internationella brottningsförbundet UWW har flyttat UEM till Skopje, Makedonien. Nytt datum för Tävlingarna blir 14-20 maj.

Detta var andra gången Sverige deltog i Shumilin tournament. Det var 16 länder som deltog. Ryssland hade även sin uttagning för U23 under tävlingens gång.

Påskstängt

(2018-03-28 11:38)