Nyheter från SF

Svenska Brottningsförbundet, Folksam och Riksidrottsförbundet bjuder in till en inkluderingsdag lördagen 8 september i Stockholm. Dagen kommer att bestå av teoripass och workshops som Sofia B Karlsson på Riksidrottsförbundet leder.

LOK-stöd kan sökas av varje idrottsförening, ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör RF och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7-25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.

Nedanstående trupp kallas;

Fyrstads 2018

(2018-06-18 09:44)

Årets andra krysstaget finns nu ute. Läs vårt senaste nummer genom att klicka på bilden här under.

Nedanstående trupp kallas;

RAPPORT KvU23 EM, Istanbul

(2018-06-13 09:22)

Svenska ungdomslandslaget befann sig Rumänien i helgen som ett förberedande test inför UVM. Här kommer förbundskapten Janne Öhléns rapport.

E-post: kontakt@domnarvetsbk.se