Nyheter från SF

Nedanstående trupp kallas;

Svenska Brottningsförbundets landslagsorganisation är i full gång att planera nästa års landslagsaktiviteter. nedan kan ni se alla som officiellt ingår i staben år 2020 även om ytterligare ledare kommer finnas med vid flera aktiviter under året.

Nordic Choice Hotels blir ny samarbetspartner till Svenska Brottningsförbundet, vilket ska bädda för nya framgångar för svensk brottning.

Om du är intresserad av att gå på något utav våra 2 riksidrottsgymnasier (RIG) eller kanske studera på någon av våra nationella idrottsutbildningar (NIU), så behöver du skicka in din ansökan senast den 1 december

EM i Rom 10-16/2

(2019-10-29 14:22)

Klippan Lady Open 17-19/1

(2019-10-29 14:19)

Rapporter från Världshälsoorganisationen, WHO, visar att två av tre barn inte når upp till rekommenderad fysisk aktivitet per dag. Svenska Spel och Riksidrottsförbundet inledde därför en gemensam satsning 2017 för att få fler personer i rörelse.

SM i Limhamn 1-2/2

(2019-10-29 13:59)

Nedanstående trupp kallas;

Under det senaste året har en “snackis” i brottningskretsar varit att problemet med “brytningar mot leder” tenderat att öka i matcher såväl nationellt som internationellt.

Nedanstående trupp kallas;

I lördags avgjordes Fyrstads B-omgång, där en seger i respektive grupp innebar avancemang till A-Fyrstads 2020

E-post: kontakt@domnarvetsbk.se