Nyheter från SF

Nytt nummer av Krysstaget

(2019-04-25 11:04)
Läs senaste numret av Krysstaget. Vi tittar närmre på EM som precis varit. Hälsar på storbrottaren Bertil "Totta" Nyström. Tar ett snack med våra nya styrelsemedlemmar och mycket annat. Ni hittar tidningen via länken nedan.

Nedanstående trupp kallas;

Nu kan elitsatsande stundenter söka RF:s och Svenska Spels Elitidrottsstipendium på 50 000 kronor per stipendiat som delas ut en gång per termin (25 000 kronor per termin) till totalt 75 aktiva.

EM-Podden är här

(2019-04-09 12:34)
Svenska Brottningsförbundet presenterar en EM-special-podd. Ett förhandssnack inför EM som för svensk del startade idag. Vi går igenom Svenskarnas viktklasser, förutsättningar och utmaningar. 35 minuters rent brottningstugg helt enkelt.

Nordic Choice Hotels är Svenska Brottningsförbundets val när det gäller att bo borta på ett bra och prisvärt sätt. Som medlem får du upp till 15% rabatt när du bokar via SBF:s medlemssida hos Nordic Choice. Länk finns längre ner.

SBF:s Årsmöte 2019

(2019-04-08 11:51)
Igår (den 7 april) hölls Svenska Brottningsförbundets årsmöte i Stockholm. Jan Åström fick förnyat förtroende som Ordförande i styrelsen. Samtidigt välkomnades två nya styrelseledamöter; Thomas Svensson och Mats Nilsson in i styrelsen.

E-post: kontakt@domnarvetsbk.se