Nyheter från SF

Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter som genomförts under våren 2019, 1 januari - 30 juni, ska vara inskickad senast den 25 augusti 2019 kl 23:59.

Fyrstads 2019

(2019-06-11 10:55)
Det börjar bli dags att fundera på att anmäla sig till Sveriges anrikaste lagtävling, Fyrstads. Bli en del av denna årliga brottningsfest. Prata ihop er på klubbnivå, forma allianser med andra klubbar eller varför inte gå ihop i ett distriktslag.

Resultat Junior-EM

(2019-06-10 10:29)
Igår avslutades Junior-EM i spanska Portevedra. Vi fick se ett hungrigt Sverige som verkligen visade framfötterna. Resultatmässigt slutade JEM för Sverige med ett guld, ett brons och två femteplatser.

2019 års veteran VM går den 8-13 oktober i Tiblisi, Georgien. Nedan följer blandad information från förbundsansvarig för veteranerna, Ulf Andersson

Dags för JEM i Spanien

(2019-06-02 12:20)
Imorgon startar Junior-EM i Spanien. Sverige skickar totalt tio brottare till staden Portevedre som ligger uppe i Spaniens nordvästra hörn strax norr om den portugisiska gränsen. I hela sju dagar kommer våra svenska juniorer kämpa om EM-medaljerna.

Thure Petersson död

(2019-05-29 10:38)
Idag nåddes Svenska Brottningsförbundet av den tråkiga nyheten att Thure Petersson tyvärr har lämnat oss. Journalisten och Svensk Brottnings stora orakel blev 85 år gammal.

Ungdoms-EM avgörs i italienska Faenza. Information om tävlingen hittar ni nedan.

Nedanstående trupp kallas:

Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) tog idag ut ytterligare 17 svenskar till Europeiska Spelen i Minsk. Bland dessa fanns Johanna Mattsson med som därmed tog den sista platsen i Brottningslandslagets trupp som kommer bestå av sju brottare.

E-post: kontakt@domnarvetsbk.se