Nyheter från SF

Vår hemsida har nu uppdaterats dels med ny statistik och historik, samt en uppdatering av regler och allmänna tävlingsbestämmelser.

Arbetet med att ta fram en strategi för svensk brottnings utveckling i framtiden pågår. Under hösten 2019 genomfördes ett antal träffar ute i landet med engagerade inom svensk brottning.

Nordiskt möte

(2020-01-15 12:59)
Strax före jul samlades de nationer som är med I NORDIC WRESTLING ASSOCIATION på Arlanda för årets andra möte. Det första hölls i samband med Nordiska Mästerskapen I Kristiansund Norge i våras.

Brottningsåret är redan i full gång och flera av våra landslag har redan kickat igång sin verksamhet. Damlaget tillsammans med juniorerna har haft läger i Helsingborg och GR20-killarna har varit i Belarus och tävlat.

Vi har fått in ett efteranmält lag samt justerat en del inkommande lånepapper, som undertecknad blandade ihop. Vår förhoppning är att det nu inte ska bli fler justeringar.

Inför Lilla Fyrstads 2020

(2020-01-07 15:20)
Grundomgången inför Lilla Fyrstads 2020 på pojksidan äger rum den 15 februari. Nedan finner ni gruppindelningen, vilken klubb som arrangerar samt listan över lån av brottare. Vi presenterar också medverkande lag till tjejernas riksfinal den 22 mars.

Under hösten har vi samlat på oss lite statistikuppgifter, alltid kul att se hur utveckling går. Förhoppningsvis kan vi fortsätta med en liknande kartläggning åren framöver.

Nedanstående trupp kallas;

Riksidrottsmötet 2019 tog beslut om att föreningar ska begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs, har uppdrag i föreningen och där har direkt och regelbunden kontakt med barn.

Nedanstående trupp kallas;

Inför 2020 kommer varje landslag utgå från specifika kriterier vid uttagningar till respektive landslag. klicka på länken nedan för att komma till sidan med landslagens uttagningskriterier 2020.

E-post: kontakt@domnarvetsbk.se