Nyheter från SF

Nedanstående trupp kallas;

Sveriges största internationella tävling; Klippan Lady Open startar idag. Som alltid består startfältet av brottare på den absolut högsta nivån. Nedan finner ni allt från förhandssnack, webbsändning till resultatlistor.

Nedanstående trupp kallas;

Årets första Krysstaget är nu ute. Läs om bland annat drabbningarna under SM, en skrivande brottare, en vår fylld med landslagsutmaningar och mycket annat. Länk finns längre ner till webbtidningen.

Nedanstående trupp kallas;

Ta chansen att vara med och utveckla Svensk Brottning. Den 6 april anordnas den tredje upplagan av Brottningsforum. Temat på forumet är svensk idrotts gemensamma strategi mot 2025 med fokus på barn och ungdomsidrott. Hitta inbjudan via länken.

Brottargalan 2019

(2019-02-13 10:49)
Svenska Brottningsförbundet bjuder in till Brottargalan 2019. Den 6 april (i samband med brottningforum och SBF:s årsmöte) slår vi upp dörrarna till Clarion hotels Galasal i Stockholm. Se hela inbjudan nedanför.

I helgen hade vi flera svenskar ute i Europa som kämpade på brottarmattan. Bäst gick det för Zakarias Berg som klättrade kraftigt världsranking efter en fin insats i Zagreb Open.

EM i Bukarest 8-14/4

(2019-02-12 16:23)
EM i Bukarest går av stapeln 8 till 14 april. Nedan hittar ni schema och information o mästerskapet från internationella Brottningsförbundet UWW.

Junior-SM Varberg 16/3

(2019-02-12 16:20)
Nedan hittar ni inbjudan och information om JSM i Varberg.

U23-EM Novi Sad 04-10/3

(2019-02-12 16:17)
Nedan hittar ni kallelser och information om mästerskapet.

E-post: kontakt@domnarvetsbk.se