Nyheter från SF

Nedanstående trupp kallas;

I lördags avgjordes Fyrstads B-omgång, där en seger i respektive grupp innebar avancemang till A-Fyrstads 2020

Rapport från Veteran VM

(2019-10-16 11:46)
Veteran VM 2019 gick i staden Tblisi i Georgien. Sverige ställde upp med en stark trupp på 15 brottare. Resultaten blev totalt 10 medaljer!

AIK Brottning inbjuder härmed till riksfinal i A-Fyrstads 2019.

Nedanstående trupp kallas;

I slutet på september arrangerades ett gemensamt brottningsläger mellan våra brottningsgymnasier. Det var tredje gången under ett år som ett gemensamt läger arrangerades. Denna gång var det NIU Sundsvall som stod som arrangör.

Nedanstående trupp kallas;

SBF saknar arrangör till fristils SM 2020.

Höstens brottningssäsong pågår för fullt och vi håller på att planera för höstens och vårens landslagsaktiviteter för WW17. Nedan kommer det lite allmän information gällande tävlingar och uttagningskriterier.

Alex Kessidis är i final på Brottnings-VM i Kazakstan vilket innebär att Sverige har fått en direktplats till OS i Tokyo. I finalen möter Alex Kessidis den ungerske veteranen Tamas Lorincz.

Fyrstads 2019

(2019-09-16 11:02)
Nu är gruppindelning till årets Fyrstads klar. Grundomgången avgörs den 12:e oktober, och A-finalen går av stapeln den 23:e november

På lördag startar VM i Brottning i den kazakiska huvudstaden Nur-Sultan. För att inte missa något har SBF tagit fram ett tidsschema för alla hemma i Sverige.

E-post: kontakt@domnarvetsbk.se