Tävlingsplanering för 2017

Här listas de tävlingar som klubben planerar att åka till, planeringen uppdateras löpande. Anmälan till tävling sker via din tränare, senast två veckor innan tävlingen.

Vänercupen

Arrangör: Lidköpings AS
Datum: 28 Januari
Kategorier/ åldersklasser : K,P,U,J, F/y, F/ä, KvU
Anmälan senast:

Wasacupen

Arrangör: Mora Orsa BK
Datum: 8-9 April
Kategorier/ åldersklasser : K, P, U, S, F/y, F/ä, KvU, Kv
Anmälan senast:
Svenska brottningsförbundets kompletta program finns här.

Förklaring av kategorier, åldersklasser, enligt SBF:
(F/y) - Flickor Yngre och (K) Knattar, 7-11 år ,  från det kalenderår hon/han fyller 7 år till och med det kalenderår hon/han fyller 11 år.
(F/ä) Flickor Äldre och (P) Pojk, 11-14 år, från det kalender år hon/han fyller 11 år till och med det kalenderår hon/han fyller 14 år.
(KvU) Kvinnor Ungdom och (U) Ungdom, 14-17 år  från det kalenderår hon/han fyller 14 år till och med det kalenderår hon/han fyller 17 år.
(KvJ) Kvinnor Junior och (J) Junior, 17-20 år, från det kalenderår hon/han fyller 17 år till och med det kalender århon/han fyller 20 år.
(KvJ23) Kvinnor Junior 23  och (J23) Junior, 17-23 år,   från det kalenderår hon/han fyller 17 år till och med det kalender år som hon/han fyller 23 år.
(Kv) Kvinnor och (S) Senior, från och med det kalenderår hon/han fyller 17 år
Uppdaterad: 2017-01-15 10:16