Välkomna till Domnarvets Brottarklubbs F1-race

15 MAJ 2012 15:49
Den 9:e juni firar vi Björns ordförandeskap under 13 år, samt åldermännen Sonny och Istvan som fyllt 50 år. Vi beger oss till Amsbergs motorstadion för att se om äldst är bäst, eller??!! Flera utmanare har anmält intresse under lång tid. Därefter blir det fest.

• Skapad: 15 MAJ 2012 15:49

Samling vid klubblokalen kl 13.30. Medtag oömma skor (träningsskor), 325kr, regnkläder eller paraply om inte vädergudarna är med oss, samt vinnarinstinkten.

Loppet körs om två kvalheat à 8 minuter och därefter A-final, B-final och C-final beroende på hur många vi blir. Barn som anmäler sig kör efter F1-racet.

När vi är klara åker vi karavan hem till Roger Bäck och har en trevlig kväll tillsammans. Ta med dig:

1. Det du vill grilla.
2. En rätt till det gemensamma smörgåsbordet.
3. Det du vill dricka till maten.
4. Kläder efter väder – vi kommer att vara utomhus.
5. Sällskapsspel (krocket, kung, plockepinn etc.) om du har.

Anmälan till Helena Alwin på tel eller SMS 0702-94 60 10 eller nedan senast den 4 juni.

Skribent: Lotta Lundin