Nyheter från SF

Nedanstående trupp kallas;

Med anledning av Region Uppsalas skärpta restriktioner för att minska smittspridningen i Uppsala län, har vi uppdaterat våra riktlinjer för träning och tävling.

Imorgon (torsdag) kl 17:00 kommer SBF presentera en ny satsning tillsammans med förbundets huvudsponsor Puts & Tegel samt en ny samarbetspartner i form av Korpberget behandlingscenter.

Tävlingsrådet har beslutat att flytta fram datumet för tillämpandet av de nya reglerna för trikåer som ska används på våra nationella tävlingar.

Nedanstående trupp kallas;

Från och med den 15 oktober kan föreningar ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av Coronapandemin. Stödet gäller det andra halvåret (kvartal 3 och 4) 2020.

Den utsedda arrangören, BK Falkenberg, har meddelat att de inte har möjlighet att arrangera mästerskapen p.g.a. rådande pandemi.

SBF:s nya riktlinjer gällande antidoping innebär att alla inom vår elitorganisation ska genomföra e-utbildningen "Ren Vinnare".

Igår kväll kom beskedet från UWW att man kommer arrangera VM i Brottning 12-20 december i Serbien. Dock meddelande även internationella förbundet att man inte kommer arrangera Junior-VM som också fanns med i ursprungsplanen.

I helgen avgjordes de båda B-grupperna i Fyrstads grundomgång. Som segrare, och därmed kvalificerade till A-Fyrstads 2021 stod Varbergs BoIS och BK Ore.

Nedanstående trupp kallas;

Bröderna Martin och Jimmy Lidberg kommer i dagarna ut med boken Brottarbröder: en fight för livet. En bok om sin uppväxt. Om de allvarliga konsekvenserna missbruk medför i en familj. Om brottningen som en trygghet och räddning.

Vi är igång mer utbildningar igen! Datum är satta för ett Digitalt Brottningsforum och våra tränarutbildningar Brottning Grund och Brottning Fortsättning.

När du köper en Sverigelott av din förening under oktober månad så går som vanligt den ordinarie behållningen till föreningen, men det går också ett extra överskott till Bröstcancerförbundet.

Nyhetsbrev 07

(2020-09-29 12:08)
Om att arrangera en tävling under coronapandemin. Digitalt Brottningsforum 24 oktober och rapport från Lilla Fyrstads. Det och lite till i septembers nyhetsbrev.

E-post: kontakt@domnarvetsbk.se