Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Brottargalan kommer även i år att vara digital och i form av en Hyllningsvecka under maj månad. Priser delas ut i kategorierna Årets Eldsjäl, - Förening och – Innovation. Och de nominerade är…
 
På fredag inleds det sista OS-kvalet till OS i Tokyo. Sverige kommer till start med fyra brottare i ett kval med totalt 84 nationer och inte mindre än sju olympiska medaljörer på startlinjen. En finalplats krävs för att kvala in till OS.
 
Ungdomsbrottningen befinner sig fortfarande i en svårt läge då varken tävlingar eller läger får arrangeras, ett förbud som gäller åtminstone till den 17 maj. Här kommer en lägesbild inför UEM.
 
SOK startar ett tränarprogram för att matcha fram kvinnliga tränare i OS-truppen och för aktiva i Topp och Talang. 20 stycken lovande har utsetts till Olympisk Offensiv - kvinnliga tränare där framtida hållbart ledarskap är den röda tråden.
 

A-Fyrstad avgörs 29 maj

(2021-04-30 15:29)
Datum satt för A-Fyrstads 2020. Tävlingen webbsänds live.
 
I går kom Folkhälsomyndigheten med beskedet om lättnader när det gäller enstaka tävlingar och matcher utomhus, för födda 2002 och senare.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Sedan 1981 har SBF delat ut Ivars Guldsko till en svensk brottare som stått för den främsta prestationen under föregående år.
 

Årsmötet 2021 avklarat

(2021-04-18 13:58)
Precis som förra året genomfördes mötet digitalt via EasyMeet. Mötesordförande var även i år, Thomas Claesson, generalsekreterare för Baseboll- & Softbollförbundet.
 

Nytt nyhetsbrev ute nu

(2021-04-16 13:09)
Inför EM, sammanfattning av klubbträffen i veckan och artiklar från Cege Berglund, är något av innehållet i Nyhetsbrev 3-2021.
 
Nedanstående trupp kallas;
 

 

Karta till klubben "Klicka här

Dok1 

 

 

 

 

  

Bild-2

Bild-4

Bild-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Domnarvets BK - Brottning
Domnarvets Brottarklubb, Teknikergatan
78170 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0739649411
E-post: kontakt@domnarvetsbk...