Nyheter från SF

Nedanstående trupp kallas;

I söndags avgjordes riksfinalen i Lilla Fyrstads för killar. Som segrare stod Örgryte BF, som i finalen besegrade Huddinge BK och Team Skåne

Idrott för äldre

(2020-09-11 10:07)
Just nu håller SBF på med en kartläggning av hur det ser ut med idrottsverksamhet för personer över 65 år.

Nedanstående trupp kallas;

Onsdagen 23 september klockan 18:00 bjuder SBF och Folksam in till en digital föreningsträff.

Det går att anordna tävlingar, även om uppläggen måste anpassas på grund av pandemin. Ta del av arbetet som hösten arrangörer gjort för att genomföra sina tävlingar. Nu finns även projektstöd att söka för tävlingsarrangörer.

Nedanstående trupp kallas;

Lilla Fyrstads Riksfinal pojkar arrangeras av Örgryte BF söndag 20 september, och finalen för flickor arrangeras av Västmanlands BF i Kolbäck (Mölntorps IK) söndag 25 oktober

Nyhetsbrev 06 ute nu

(2020-08-31 14:45)
Brottningsforum Väst, vad som händer på tävlingsfronten och artikel signerad Cege Berglund. Augustiupplagan av SBF:s Nyhetsbrev är ute nu.

Nedanstående trupp kallas;

Den 26 augusti hade vi en digital träff för att gå igenom förbundsstyrelsens beslut om att tävlingskalendern börjar gälla igen 1 september.

Nu har vi uppdaterat SBF:s riktlinjer för träning och tävling under pågående coronapandemi.

E-post: kontakt@domnarvetsbk.se