Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


BingoLottos Påskbingo har utvecklats till en riktig storkväll och blivit ännu ett viktigt redskap för Sveriges föreningar och klubbar.
 
Alla planerade nationella landslagssamlingar för 17 och 20-landslagen är inställda tills vidare efter regeringens senaste restriktioner. Det innefattar också lägret i Arboga i mars där en kallelse redan skickats ut.
 
Den nuvarande situationen med smittläget, gör att restriktionerna förändrats främst när det gäller tävling. Nu finns en uppdaterad version av våra riktlinjer för träning och tävling under coronapandemin.
 
Den 24 februari kom beskedet från regeringen och FHM att enstaka matcher och tävlingar för de födda 2005 och senare inte längre är tillåtet. Detta gäller från och med 1 mars till dess att smittläget förbättrats.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Landslagsintervjuer, rapport från Treklubbsmöte i Stockholm och datum satta för flera utbildningar. Årets första nyhetsbrev är ute.
 
Nedanstående trupp kallas;
 

Projektstöd 2021

(2021-02-17 10:08)
Förutsatt att återrapport om medel sökta 2020 är inskickad och godkänd, är det fritt fram att söka projektstöd för 2021. 
 
Anta utmaningen med 30 utmaningar i 30 dagar, vart du än befinner dig. Tillsammans med våra Wresfitklubbar och våra landslagsstjärnor, presenterar vi ett kort wresfit-pass varje dag. Det kommer vara en varierad och utmanande online-träning.
 

SM-läger för ungdomar

(2021-02-05 12:03)
SBF har som målsättning att genomföra en aktivitet för ungdomar den 17-18 april, samma helg som USM skulle arrangeras.
 
Barn och ungdomar i gymnasieåldern ska nu inkluderas i den grupp där idrottsverksamhet anses nödvändig. Det beskedet gav regeringen och FHM idag under sin presskonferens.
 
I brist på sanktionerade tävlingar under vårsäsongen har Svenska Brottningsförbundet tagit fram ett förslag på en alternativ tävlingsform, anpassad för att minimera smittspridning.
 

USM flyttas

(2021-01-28 19:31)
Arbetet pågår med att hitta ett nytt datum i höst.
 
Nedanstående trupp kallas;
 

 

Karta till klubben "Klicka här

Dok1 

 

 

 

 

  

Bild-2

Bild-4

Bild-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Domnarvets BK - Brottning
Domnarvets Brottarklubb, Teknikergatan
78170 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0739649411
E-post: kontakt@domnarvetsbk...